tarla.io Ankara Startup Zirvesi 2016 Birincisi Oldu

tarla.io Ankara Startup Zirvesi 2016 Birincisi Oldu

Bu sene 9.su yapılan “Ankara Startup Zirvesi 2016” başarıyla sona erdi. Bilkent Genç Girişimciler Kulübü ile Bilkent CYBERPARK iş birliği ve EnerjiSa ana sponsorluğunda düzenlenen Ankara Startup Zirvesi 27-28 Şubat tarihlerinde 2 günlük bir program ile girişimcileri bir araya getirdi.

Etkinliğin 1. gününde başarılı girişimciler bilgi,tecrübe ve tavsiyelerini dinleyicilerle paylaştılar. 2. gün iseönde gelen yatırımcılardan Joachim Behrendit, Erhan Erdoğan, Melih Ödemiş ve Ömer Akarca; yatırıma giden yolda girişimcilerden neler beklediklerini aktardılar. Daha sonra düzenlenen girişimcilik yarışmasında finale kalan girişimcilere ait proje sunumları ile devam eden zirve ödül töreni ile son buldu.

Yarışmada, hava durumu, toprak ve bitki verilerini bir araya getirerek çiftçilere sulama, ilaçlama ve gübreleme gibi konularda karar desteği sağlama görevini üstlenmiş tarla.io birinci oldu. CYBERPARK kuluçka merkezinde ücretsiz ofis, şirket kurulum ve mali danışmanlık alanlarında destek ödülü firmaya takdim edildi.