Yeni ürünlerimizle Türkiye’nin ilk meteoroloji fuarındayız…21-23 Ocak 2016 Ankara

Yeni ürünlerimizle Türkiye’nin ilk meteoroloji fuarındayız…21-23 Ocak 2016 Ankara

21-23 Ocak 2016 tarihlerinde Türkiye’nin ilk meteoroloji fuarı Congresium ATO Kongre ve Sergi Salonu Ankara’da gerçekleşecektir. Meteoroloji alanında söz sahibi birçok kurumun ve şirketin katılacağı fuarda Eriktronik Mühendislik A.Ş. olarak biz de yerimizi alacağız. Geliştirmekte olduğumuz yeni ürünlerimizden iklim.co ve tarla.io’nun tanıtımını fuar boyunca standımızda yapıyor olacağız.

Eriktronik Mühendislik A.Ş. olarak 2007 yılından beri devam eden faaliyetlerimize yakın zamanda iki yeni ürün daha ekledi. Yaptığımız projelerle birçok alanda ulusal ve uluslararası yarışmalardan ödül kazanarak ürün ve hizmetlerimizle sektörde sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.

iklim.co; meteorolojik bilgi kaynağıdır, iklimsel veri tablolarını yorumlayarak çeşitli sektörlere ilgili bildirimler sunar. İlgili sektörler arasında; perakende, sigorta, inşaat, sağlık, tarım gibi ekonomide söz sahibi olanları sayabiliriz. tarla.io ise meteorolojik tahmin, toprak ve bitki verilerini bir araya getirerek çiftçilerin faaliyetlerine yönelik öneriler geliştiren bir tarım karar destek platformudur.

Bu iki yeni düşünce yapısı ve ürün ailesi hitap ettiği sektörleri değiştirecek potansiyele sahip…

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek fuarda yurtdışı ortaklarımızdan olan Earth Networks, Radiometrics ve Weather Decision Technologies (WDT) de bizimle beraber boy gösterecek.

 

Daha detaylı bilgi edinmek için sizleri fuara bekliyoruz. Congresium ATO Kongre ve Sergi Salonunda gerçekleşecek olan Türkiye’nin ilk meteoroloji fuarını kaçırmayın.